Képző intézményeknek

Cégünk 2001 óta foglalkozik az online oktatásokat bemutató weboldalak üzemeltetésével. Az egy oldalon megjelenő képzési kínálat lehetőséget ad valamennyi oktatási intézmény, képzésekkel foglalkozó vállalkozások számára egy újabb versenyelőny megszerzésére. Az online kutatások szerint az internetező felhasználók egyik leggyakoribb tevékenysége a keresés. Az interneten keresünk állást, lakást, autót utána nézünk vásárlás előtt az egyes termékek árainak, műszaki és egyéb paramétereinek. Manapság így van ez az oktatással is. A célközönség adott: bárki aki tanfolyamot keres, amelyik képző intézményt hamarább megtatálja azt fogja felkeresni. Oldalunkon egy egyszerű regisztrációt követően ingyenesen mutathatja be a képző intézményt. A regisztrációt és a belépést követően felviheti állandó tanfolyamait és a folyamatosan induló, valamint aktuálisan induló képzéseit témakör, helyszín szerint tematizálva.
Regisztráljon most, vigye fel cégét oldalunkra és aktualizálja képzési kínálatát, mindezt teljesen ingyenesen teheti meg + havonta egy tanfolyam beküldése ingyenes.
Bármilyen hirdetési szolgáltatást igénybe vevő partnerünk korlátlan számban küldhet be hirdetéseket (minimális hirdetési összeg 18.000 Ft+ÁFA/hó). Ezen partnereink hirdetéseiket folyamatosan módosíthatják, aktualizálhatják. Amely partnerünk nem vesz igénybe hirdetési szolgáltatást, egy hónapban csak egy tanfolyamot küldhetnek be. Nincs lehetőség korábban már beküldött ugyanolyan tanfolyam felvitele, nem tudják módosítani csak törölni korábban felvitt tanfolyamaikat.

A kepzes.info.hu azonban nem csupán ennyi!
 
A rendszerünkbe történő regisztrálás után egy komplett távoktatási rendszer birtokosává vállhat:
  • létrehozhat jelentkezési lapot (amelyen keresztül a leendő hallgatói jelentkezhetnek egy adott képzésre)
  • létrehozhat szintfelmérőt (amely segítségével, hosszas adminisztációs munkát kerülhet el, ugyanis egy-egy tanfolyamra jelentkező hallgatót a megfelelő szintű csoportba képes automatikusan besorolni).
  • a kepzes.info.hu képző intézményei komplett elektronikus tananyagot képesek jelszóval védve tárolni, publikálni,
  • ezen túl, egy teljes online vizsgarendszer birtokosává vállhat, Ön állíthatja össze a kérdőívek típusát, vizsgakérdés sorokat, amelyekhez megoldást is rendelhet, megkönnyítve ezáltal a beérkezett kérdőívek feldolgozását, mert rendszerünk segítségével automatikusan képes lesz feldolgozni a kitöltött teszteket.

Probálja ki regisztráljon ez nem kerül semmibe!